Juli månads inspirationslista.

I juli månad njuter vi av vårt växthus och vår trädgård och i det här svepet har vi valt ut produkter som passar för växthuslivet just nu.
I det här kollaget hr vi fokuserat på saker som vi längtar efter i juli månad då det finns utrymmer för avslappning i trädgården.
Det hr redan hunnit att bli juli och på Sweden Green House önskelista den här månaden finns objekt för ett mer avslappnat och njutningsbart liv. Alla produkter hittar du i vår Butik.

Juli månad och har man skött sina odlingar rätt så är det här en period då man kan luta sig tillbaka och njuta. Du som odlar blommor i trädgården kan plocka och skapa vackra arrangemang i vaser inne i växthuset eller inomhus.

Om du har semester så är det i juli du ska vila och ta det lite lugnare i ett lummigt hörn. Om det regnar är växthuset den ideala platsen att tillbringa sin tid i. Att höra regnet smattra mot glasrutorna kan vara väldigt rogivande.

Här kommer ett lite svep av vad som inspirerar oss just nu.
  1. Blommorna du plockar till din vasarrangemang ryms i den här väskan som också är användbar till alla sommarens inköp.
  2. Hur många vaser man än har verkar det alltid som om det är en höjd som saknas i vasgarderoben. Den här kan vara användbar till högre blommor som jätteverbena, lavendel som vi blandat med rosmarinkvistar.
  3. Den äggformade takmonterade korgstolen blir som en kokong som man verkligen kan slappna av i. Vi drömmer om att sätta den i ena hörnet av växthuset ganska nära den öppna spisen. På det sättet skulle det kunna bli en underbar plats att dra sig tillbaka till året runt.
  4. Vår alldeles egna handgjord kruka tillverkad i Åhus är inte bara vacker att se på, den är också praktisk då de de små benen gör att luft kan cirkulera under vilket gör att växterna trivs bättre.
  5. Till ljuvligt doftande luktärter, blomman för dagen eller bönor är den här krukan perfekt. Den går att köpa både med och utan spaljé.

Text och kollage: Helena Kaasik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.