Nu levererar vi växthus till Viktoria Skoglund.

Omslaget till Trädgården vid sjön av Victoria Skoglund
Omslag till Victoria Skoglunds bok Min trädgård vid sjön och en bild från trädgården där ett växthus ska monteras
Nu ska trädgården vid sjön få ett växthus. Det är en dröm som blir verklighet och Sweden Green House har fått den stora äran att leverera det.

Ett av de mer spännande projekten som vi håller på med just nu är det växthus som ska levereras till Victoria och Johans trädgård. Victoria driver till vardags Zetas handelsträdgård och gav i höstas ut boken Min trädgård vid sjön där det nu alltså ska monteras ett olivgrönt odlingshus. För henne är det en dröm som blir verklighet och vi är naturligtvis jättestolta över att hon har valt att satsa på ett av våra växthus i trä.

Den gröna färgen har valts för att den ska matcha bostadshusets knutar och tanken är att det ska placera på den plats där de upphöjda bäddarna står idag. Dessa ska istället flyttas till en mer solig plats. Här kan du läsa mer om hennes planer och även följa hela bygget framöver. Vi kommer också att hänga med under resans gång här i Dagboken.

Text: Helena Kaasik, bilder: Victoria Skoglund och Lena Granefelt

2 reaktioner “Nu levererar vi växthus till Viktoria Skoglund.”

    1. Hej och tack för ditt meddelande. Vilken gröna färg tänkte u på? Är den som vi har valt till Handelsträdgården.se du tänkte på? I så fall måste jag be att få återkomma.

      Bästa hälsningar
      /SGH

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.