Kalendarium

VAD HÄNDER UNDER 2019

Vi vill gärna träffa er på riktigt


Vi tycker att det är trevligt att träffa våra kunder inte bara i den digitala världen och bjuder därför in till ”öppet växthus” i Nacka. Passar inte nedanstående tider är ni alltid välkomna att boka ett ”eget” möte med oss på en tid som passar er. I möjligaste mån kan vi också besöka er. Under år 2019 kommer vi att fortsätta med "öppet växthus" men vi kommer också att vara med på mässor och utställningar. Mer detaljerad information kommer snart!  Varmt välkomna!

24 MARS - ÖPPET VÄXTHUS I NACKA

Välkomna till ”öppet växthus” i
Nacka. Vi finns på plats att svara på frågor om vad man ska tänka på när man väljer växthus.

Backsippor i växthus

19 JUNI-22 SEP MILLESGÅRDEN

I utställningen LENA ANDESONS värld möter vi b.la. Linnea i det växthus vi bygger vid dammen på Millesgården.
Backsippor i växthus

10-12 MAJ MÄSSA I NACKA STRAND

Mässan arrangeras i samarbete med Svenska Byggnadsvårdsföreningen. Vi bygger ett växthus och finns på plats för att svara på fina frågor.
Image

8 SEP - ÖPPET VÄXTHUS I NACKA

Denna gång fokuserar vi på glas - vad ska du välja för glas är delvis beroende på hur du ska använda växthuset- vi ger dig råd.
Image

2 JUNI - ÖPPET VÄXTHUS I NACKA.

Denna gång fokuserar vi på odling. Vad ska du tänka på för att få bästa resultat. Men så klart välkommen att diskutera dina växthusplaner. Välkomna mellan 12-16.

Image

20 okt - ÖPPET VÄXTHUS I NACKA

Välkomna till Parkvägen 45 i Nacka mellan kl 12-16. Ta gärna med bilder och ritningar på din trädgård- det blir då lättare för oss att ge dig råd.
Brasa i växthus