Kalendarium

Vi tycker att det är trevligt att träffa våra kunder inte bara i den digitala världen och bjuder därför in till ”öppet växthus” i hela Skandenavien.

Håll dig uppdaterad genom att följa oss på InstagramFacebook och LinkedIn. Om du föredrar att få informationen skickat direkt till dig direkt ska du anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev

30 Maj - Föreläsning
Butiken På Landet

Butiken Pa Landet

Tillsammans med Butiken På Landet välkomnar vi dig till Hjortsberga säteri den 30 maj. Kom och hör Eva Halfwordson från Sweden Green House berätta om de äldre, klassiska orangerierna – från 1500-talet och framåt.

Det blir en spännande resa som ger dig förståelse för hur det kommer sig att vi idag använder växthusen till så mycket mer än odling. Under parollen odla, umgås, arbeta och vila har växthuslivet idag blivit en livsstil där nöje, odling och hälsa blandas med estetiska värden.

Butiken På Landet är inhyst i en kulturhistorisk intressant byggnad. De vackra kläderna är exponerade i den del som tidigare användes som ladugård på Hjortsberga säteri. Här hittar ni kläder både till henne, honom och hunden för de flesta tillfällen livet bjuder. Det finns även ett handplockat urval av smått till hemmet. Har vi tur så kanske kvällen bjuder på en överraskning i form av ett trevligt erbjudande.

När: torsdag 30 maj
Var: Butiken På Landet, Hjortsberga gård
Tid:  Från kl 18

Anmäl dig

16 Juni - Öppet växthus
Kivik

Katarina Östersund 1 29

Kostymdesignerns växthus

Upplev våra växthus på riktigt, den här gången hos Gabriella Ekman och Mikael Hansson.

Den 16 juni, mellan kl. 16 och 19, öppnar Gabriella Ekman och Mikael Hansson sitt charmiga växthus för alla som vill känna på atmosfären i ett växthus av trä och glas. Välkommen att kliva in i deras gröna oas och låt dig inspireras av livet i en kostymdesigners växthus som används både för odling och umgänge.

När: söndag 16 juni
Var: Emil Ols Strädde 2, 27735 Kivik
Tid: 16-19

Anmäl dig

29 Juni - Öppet växthus
Vesterøy, Norge

Använd Den Här Bilden. Kolstad Norge 3

Välkommen till öppet växthus hos inredaren Marianne Kolstad i Vesterøy, Norge!

Kom och upplev magin i Marianne Kolstads vackra trädgård på ön Asmaløy på Hvaler och se det fantastiska växthuset som vi byggt där. Marianne är inredare och har en särskild fäbless för växthusinredning. Hennes växthus är inrett för att vara både praktiskt och bekvämt som odlingsrum och uterum i kombination. Få inspiration, njut av den unika atmosfären och träffa likasinnade trädgårdsentusiaster. Missa inte chansen att besöka den här oasen!

När: Lördag den 29 juni
Var: Østre Vikerstøet 24, 1684 Vesterøy
Tid: 14:00 - 16:00

Anmäl dig