Kalendarium

Vi tycker att det är trevligt att träffa våra kunder inte bara i den digitala världen och bjuder därför in till ”öppet växthus” i hela Skandenavien.

Håll dig uppdaterad genom att följa oss på InstagramFacebook och LinkedIn. Om du föredrar att få informationen skickat direkt till dig direkt ska du anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev

15 Maj - Öppet växthus
Älvsjö, Stockholm

Kallman

Eva och Rolf Källman tog hjälp för att få den perfekta inramningen till sitt växthus. Här odlas det flitigt. Om du är nyfiken på vad som är på gång i odlingsbäddar just nu så ska du passa på att kika in i det här växthuset.

När: onsdag den 15 maj
Var: Ottesångsvägen 112, Älvsjö
Tid: 16 - 19

Läs mer om detta växthus

Anmäl dig

23 Maj - Öppet växthus
Lund

Img 9320.jpg

Välkommen till växthuset hos familjen Lyrberg. Ta klivet över tröskeln till deras älskade växthus den 23 maj och låt dig omslutas av dofterna och värmen.

Det här växthuset är inte bara en plats för odling av grönsaker och frukter, det är också en oas för avkoppling och umgänge. Det kan handla om familjemiddagar eller en avslappnade luncher med vänner, omgiven av grönska och blommor.

Välkommen att ställa frågor och insupa atmosfären i det här växthuset.

När: torsdag den 23 maj
Var: Karlavägen 12, Lund
Tid: 16-19

Anmäl dig

30 Maj - Föreläsning
Butiken På Landet

Butiken Pa Landet

Tillsammans med Butiken På Landet välkomnar vi dig till Hjortsberga säteri den 30 maj. Kom och hör Eva Halfwordson från Sweden Green House berätta om de äldre, klassiska orangerierna – från 1500-talet och framåt.

Det blir en spännande resa som ger dig förståelse för hur det kommer sig att vi idag använder växthusen till så mycket mer än odling. Under parollen odla, umgås, arbeta och vila har växthuslivet idag blivit en livsstil där nöje, odling och hälsa blandas med estetiska värden.

Butiken På Landet är inhyst i en kulturhistorisk intressant byggnad. De vackra kläderna är exponerade i den del som tidigare användes som ladugård på Hjortsberga säteri. Här hittar ni kläder både till henne, honom och hunden för de flesta tillfällen livet bjuder. Det finns även ett handplockat urval av smått till hemmet. Har vi tur så kanske kvällen bjuder på en överraskning i form av ett trevligt erbjudande.

När: torsdag 30 maj
Var: Butiken På Landet, Hjortsberga gård
Tid:  Från kl 18

Anmäl dig