Kalendarium

Öppet växthus och mässor

Vi vill gärna träffa er på riktigt


Vi tycker att det är trevligt att träffa våra kunder inte bara i den digitala världen och bjuder därför in till ”öppet växthus” i Nacka. Passar inte nedanstående tider är ni alltid välkomna att boka ett ”eget” möte med oss på en tid som passar er. I möjligaste mån kan vi också besöka er.

Öppet växthus - Oktober till december 2018

Söndagen den 7 oktober

Kamin i växthus

Vi pratar linoljefärg och visar hur man målar. Vilka penslar är bäst att använda, hur tunt ska man måla och allt annat om ytbehandling av växthusen. Vi ger dig också råd om färgsättningen av ditt växthus. På plats finns, tillsammans med oss, vår montör Bengt som har en gedigen erfarenhet av linoljefärg. Läs och se bilder från minglet.

Söndagen den 4 november

växthus på Rosendals Trädgårdar

Denna söndag fokuserar vi på inredning av växthuset. Vi har köpt in korgar, ljusstakar, krukor och andra inredningsdetaljer som du är välkommen att köpa. Helena finns på plats för att prata inredning. Naturligtvis ger vi dig också råd om hur du på bästa sätt ska utforma ditt växthus

Söndagen den 2 december

växthus bland höstlöv

Det börjar bli kyligt ute – vi pratar om hur du bäst vinterförvarar dina växter. Vi ger tips om fläktar, braskaminer etc. Vi har köpt in vackra eldfat, marschallhållare och ljusstakar som du är välkommen att köpa.

Vad vi ska hitta på för olika mingel år 2019 är inte bestämt- men något roligt ska det bli!


Mässor och event – oktober till december 2018

Nacka Forum i Nacka

Löfstad handelsträdgård

Vi har fått glädjen att fått bygga ett växthus i Nacka forum. Den 25 oktober berättar Eva hur du kan förverkliga dina växthus planer. Välkommen att kontakta oss om tider och var i Forum Nacka.

Vad vi ska hitta på 2019 är inte bestämt- men något roligt ska det bli!