Kalendarium

VAD HÄNDER UNDER 2020

Vi tycker att det är trevligt att träffa våra kunder inte bara i den digitala världen och bjuder därför in till ”öppet växthus” i Nacka. Passar inte nedanstående tider är ni alltid välkomna att boka ett ”eget” möte med oss på en tid som passar er. I möjligaste mån kan vi också besöka er. Det händer ständigt nya saker i vår verksamhet och så här långt sträcker sig vår planering fram till sommaren. Men vi kommer att fylla på med fler aktiviteter och information successivt under året.
Håll dig uppdaterad genom att följa oss på Instagram och Facebook. Om du föredrar att få informationen skickat direkt till dig direkt ska du anmäla dig till vårt nyhetsbrev.


16 Feb
Öppet växthus i Nacka

Image

Hjälp oss att locka fram vårkänslorna genom att komma på ”öppet växthus” i Nacka, Parkvägen 45. Vi finns på plats mellan klockan 12 - 16 för att svara på frågor om allt möjligt som berör livet i och med växthus. Sätt gärna på dig din bästa vårhatt och ta med ritningar på ert hus samt bilder på trädgården om du har det. Vi bjuder på en lättare förfriskning.

26 Mar
Öppet växthus i Nacka

Backsippor i växthus

Välkomna till ”öppet växthus” i Nacka, Parkvägen 45 med Påsk som förtecken. Tänk narcisser, påskägg och färgnyanser i gult. Kom och ställ dina växthusfrågor till oss och passa samtidigt på att köpa med dig plantor till ditt inglasade odlingsparadis. Vi finns på plats mellan klockan 12 - 16. Ta gärna med ritningar på ert hus och dina bästa bilder från trädgården.

Maj
Öppet växthus i Köpenhamn

Brasa i växthus
En dag i maj öppnar vi dörrarna till vårt växthus i Köpenhamn. På plats finns vår härliga försäljningsrepresentant i Danmark. Heidi Ravnholt är arkitekt vilket känns tryggt. Lägg därtill den danska känslan för färg, form, design och en massa hygge och du har Heidi i ett nötskal. Vi återkommer inom kort med mer information och tid och hur man tar sig till växthuset i Köpenhamn.

Maj
Öppet växthus på Zetas Trädgård

Image

När det kanske är årets vackraste tid vill vi tillsammans med Victoria Skoglund och Zetas bjuda in dig på mingel i växthuset som vi ska resa i handelsträdgården under våren. Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor till såväl oss som Victoria när det gäller växthus – planering, byggnation och odling. Vill du ha en försmak av Victorias egna växthus så kan du kika på filmen som vi gjort i hennes privata växthus, som finns i galleriet. Adressen är: Blombacken 2 (G:a Södertäljevägen 194) Segeltorp, Kungens Kurva.

12 juni
Öppet växthus nära Norska gränsen

Image

Denna dag träffas vi i Kungshamn nära norska gränsen. Växthuset för dagen tillhör Katherine Foss Stene som valde sitt landställe med omsorg för att kunna komma närmre barn och barnbarn. Idag driver hon också säsongsbutiken Paula Paa Landet i växthuset som vi byggt på i den generösa trädgården vackert belägen med utsikt över Åbyfjorden i Bohuslän. På plats finns även vår försäljningsrepresentant i Norge, Arild Sandgren. Mer detaljer om det här minglet kommer senare, tillsammans med en vägbeskrivning.

12 juli
Öppet växthus i Åhus- i Skåne

Image

Den här dagen är ni välkomna till öppet växthus i Åhus om ni befinner er i trakterna. I tallskogen i Östra Skåne finns det gröna växthuset med timmergrund som byggts för att matcha platsens natur. Det är ett växthus i Attefallsstorlek anpassat för livet i en semesterbostad. Eva Halfwordson delar med sig om sina tankegångar inför bygget. Ta därför med dig alla funderingar du har kring ditt egna projekt vare sig det är ett växthus till ett sommarhus eller en mer permanent bostad som du drömmer om att bygga.