Vinterns blommande ros

Julros

Ljuvliga älskade julros. Rolig att odla och glädjande när den dyker upp i jorden under vintern. Så här odlar du den här blomman.

Möte i växthuset på Zetas.

Folk i växthus.

Frågor vi ofta får under minglen handlar om växthus i trä, kulör, dörrar och byggnation. Här svarar vi på några av de vi fick under helgens mingel i växthuset på Zetas.

Så fixar du adventsfint i växthuset.

Tända ljus på ett gammalt träbord i växthuset.

Om du har planer på att samla vänner och familj i växthuset under advent så har vi några tips på hur du hyfsat enkelt får det vintertrötta växthuset på fötter igen.

Vinterträdgården – det inglasade uterummet.

Växthus med vacker utsikt

En vinterträdgård passar dig som gärna vill kunna värma upp och vistas i ditt odlingshus året runt. Men vad är egentligen skillnaden mellan växthus, orangeri och vinterträdgård? Sweden Green House förklarar.

Välkommen till växthuset på Zetas

Växthus med sadeltak.

Helgen den 20 till 21 november, i samband med julrmarknaden på Zetas vill vi gärna välkomna dig till vårt växthus. Välkommen på ”Öppet växthus i Segeltorp.

Övervintrade sommargäster.

växter i växthus

November i Villa Sundahls växthus. Eldningssäsongen är här på allvar och vissa växter blommar vidare som om inget hänt medan andra har fått flytta till vintervila.

Dags att planera för vårens tulpanblomning

tulpanblomningen i växthuset i våras.

Det är hög tid för att börja tänka på vårens tulpanblomning. Så här går det till att plantera tulpanlök i växthuset. I det här inlägget ser du också resultatet av planteringen.

Arkitektens växthus.

grundläggning

Under flera år har han kallat sig för skomakarens barn men nu är växthusbygget hemma hos Magnus Wiström påbörjat. Vad blir det för växthus när en arkitekt bygger?

Galleriet, en inspirationskälla.

Galleriet har vi gjort för att våra kunder ska kunna kika på olika växhusalternativ.

Många av de frågor som kan uppstå i samband med valet av växthus eller växthusinredning, kan du få svar på genom att filtrera fram olika bilder i vårt galleri.