Dela

6 Comments on “Växthuset på Gotland”

 1. Hej!
  Vi är intresserade av ett växthus som skall byggas på Gotland.
  Finns det möjlighet att besöka Madeleine Wales hus vore det väldigt trevligt.
  Hur stort är det huset?
  Vi är på Gotland nästa gång 5 november – 17 november.

  1. Madeleine hälsar att det går jättebra. Du kan kontakta henne direkt och bestämma en tid och dag för möte. 070-5759377 ät numret. Lycka till och hör av dig om du har några andra frågor eller om ni även vill komma till Nacka och vårt visningsväxthus där. Vi har även öppet växthus på Ingarö på söndag om det skulle vara intressant.

 2. Hej
  Vi har hus på Gotland och har tänkt att bygga ett växthus, så vi skulle gärna vilja besöka visningsväxthuset på Gotland.
  Med vänlig hälsning,
  Monica

  1. Hej, vad trevligt. Det går bra att kontakta Madelene direkt på telefonnummer 070-5759377 och boka ett möte. Hon är informerad om att ni kommer att ringa.
   Lycka till med växthusplanerna.

 3. Hej

  Vi har en Gård på Gotland och har tänkt att bygga ett växthus. Finns det möjlighet att besöka Madeleine Wales hus vore det väldigt trevligt. Vi är på Gotland nästa gång 23-25 October.

  Mvh
  Caroline

  1. Hej och tack för meddelandet. Ja, det brukar gå jättebra. Om du är på Instagram kan du kontakta henne direkt vi dm. @hosmaderleine heter hon på Instagram. Skicka annars ett mejl till vår info-adress så kan vi sätta er i kontakt med varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *