Skördefest på Rosendal

I helgen var det skördefest på Rosendals trädgård på Djurgården
Förra årets skördefest på Rosendal var en trevlig tillställning. Nu är det dags igen. Här är en bild på en av de anställda och ett inifrån trädgårdens växthus.

I helgen är det Skördefest på Rosendals trädgården så missa inte att ta en sväng ut på Djurgården någon av dagarna. Passa samtidigt på att kika på växthusen som vi byggt i trädgården.

Här kommer den liten påminnelse om att det är Skördefest på Rosendals trädgård i helgen. Förra året kunde man bland annat njuta av jazzmusik i spenaten samtidigt som man kunde smaka på olika rätter ifrån trädgårdens kök. I praktiskt taget varje buskage fanns det ett stånd där man kunde handla ekologiska grönsaker med sig hem. Skördefesten i stockholmarnas alldeles egna trädgården är verkligen värd en promenad ut på Djurgården.

Våra växthus

Ett växthus med sadeltak som vi byggt i trädgården på Rosendal.

När du ändå är där vill vi påminna om att vi har byggt tre växthus på olika platser i trädgården. Ett står i perenngården framför Plantboden och ett annat står på fältet mot Skansen.

Träväxthuset med pulpettak som vi byggt på Rosendals trädgård. De har bilhäcken som bakgrund och solrosor i förgrunden.

Det tredje huset, som är ett odlingshus med pulpettak står lite längre ner i trädgården, strax innan man svänger höger för att ta gångvägen till spårvagnen. Om du är nyfiken på hur våra växthus i trä ser ut så får du inte missa att ta en tur förbi någon av dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.