Sweden Green House samarbetar med Helena Kaasik

Sweden Green House samarbetar med Helena Kaasik
Journalisten Helena Kaasik inleder ett samarbete med Sweden Green House.

Hej, jag heter Helena Kaasik och ni kommer sannolikt att stöta på mig här i dagboken och i andra sammanhang framöver. Från och med den här sommaren är jag ansvarig för innehållet här och på sociala medier för Sweden Green House räkning.

De senaste 15 åren har jag arbetat som skribent och fotograf med bas i Stockholm. Under dessa år har jag samarbetat med de flesta större inredningsmagasin i Sverige och haft regelbundna uppdrag för Svenska Dagbladets bostadsbilaga Magasinet. Jag har också skrivit flera böcker och även haft några fotoutställningar.

Mitt intresse för trädgård och odling kommer från uppväxten. Jag har också arbetat med trädgård på olika sätt och även gått utbildningar för att fylla på kunskapsförrådet.

Därför ska bli väldigt roligt att dyka in i växthusvärlden och vara med att utveckla företaget Sweden Green House. Jag kommer att ha god hjälp av all den kunskap som jag samlat på mig under åren och jag tror att det kommer bli en väldigt spännande resa.

Om det är något särskilt du vill fråga mig om kontaktar du mig bäst på:

helena.kaasik@greenheart.nu

Föregående inläggNästa inlägg

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.