Våra växthus tillverkas numera i Usta

Röd lada vid sidan om vit lägre lada.
Ni har vi varit igång i vårt egna snickeri och måleri i ett antal år. Det i Usta som vi numera tillverkar våra växthus i trä och glas. Häng med på en rundtur i den vackra trakten.
Efter 20 år i växthusens tjänst kunde vi starta ett eget snickeri och måleri. Det ligger nästgårds, det vill säga i Södermanlands böljande landskap, insprängt bland hästhagar och med en vacker sjö som närmaste granne.  Det innebär att vi forfarande har samma kontroll över tillverkningsprocessen som vi hade tidigare.
Det är bakom den svarta dörren som våra växthus i trä och glas kommer att tillverkas framöver. All fabriksinredningen är nu på plats och lokalerna är ljusa och luftiga. Utsikten är magnifik och väldigt vilsam vilket gör att det går följa med i landskapet alla skiftningar under året.
Snickeriet är visserligen forrfarande under viss utveckling men nu börjar allt sätta sig. Det har byggts en vägg mellan måleri och snickeri och de flesta  maskiner är på plats. Det finns bra personalutrymmen med kök och vilorum samtidigt som den kunniga personalen har organiserat arbetet med praktiska flödesscheman så att tillverkning ska gå så smidigt som möjligt.
Många förändringar är det med andra ord som vi tror kommer att vara bättre för vår verksamhet. Allt kommer dock inte att förnyas - de flesta i personalstyrkan hänger med till Usta, vilket för oss känns helt fantastiskt. Det har också tillkommit nya medarbetare och det börjar bli ett sammansvetsat gäng av skickliga snickare och målare som ser till att ni får era växthus levererade.
Det finns med andra ord många anledningar till att återkomma till den här vackra platsen, bland annat för att presentera alla de skickliga hantverkare, som med kärlek och passion hjälper oss att skapa den fantastiska produkt som vi tycker att våra växthus är. Håll er uppdaterade för mer information, i dagboken, i sociala medier och om du vill - i vårt nyhetsbrev.

Det känns också helt fantastiskt att vi kan bjuda in till After Work i vårt snickeri - för allra första gången. Vi är faktiskt ganska malliga. Hoppas att vi ses i Usta den 17 november från 17!

Föregående inläggNästa inlägg

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *